Dizajn brošure

Dizajn poslovne brošure ogledalo je vaše tvrtke. Dozvolite da kroz naš dizajn pretvorimo priču vaše tvrtke u promotivni materijal koji plijeni pažnju gdjegod se pojavi. Pogledajte primjere naših brošura.

Dizajn_brosure_za_solarne_panele_rbf_2023_3
Dizajn_brosure_za_solarne_panele_rbf_2023_2
Dizajn_brosure_za_solarne_panele_rbf_2023_1

Što su brošure?

Brošure su tiskani marketinški materijali koji se koriste za predstavljanje proizvoda, usluga ili informacija o tvrtki.

Brošure se često koriste na sajmovima, prezentacijama ili drugim marketinškim događanjima kako bi privukle pažnju potencijalnih klijenata.

Mogu sadržavati slike, grafike, tekst i druge elemente koji pomažu u prenošenju ključnih informacija i stvaranju pozitivnog dojma o tvrtki ili proizvodu.

Dizajn_brosure_za_becharusha_narodni_obicaji_motivi
Dizajn_brosure_za_becharusha_folklor_majice
Dizajn_brosure_za_becharusha_folklor_motivi

Dimenzije

Dimenzije brošure mogu varirati ovisno o dizajnu i željenom formatu.

A4 (210 x 297 mm) je standardna veličina koja pruža dovoljno prostora za detaljne informacije i slike. A5 (148 x 210 mm) se često koristi za kompaktne brošure koje se lako drže u ruci ili distribuiraju. Letter (216 x 279 mm) dimenzija često se koristi u Sjevernoj Americi i slična je veličina A4.

Square (npr. 210 x 210 mm) dimenzija predstavlja nepravilni oblik brošure koji se rijetko koristi, ali postiže privlačenje pažnje.

Dizajn_brosure_za_Rakusic_Corporation_2023_2
Dizajn_brosure_za_Rakusic_Corporation_2023_1
Dizajn_brosure_za_Rakusic_Corporation_1

Oblikovanje

Oblikovanje brošure obuhvaća raznolike grafičke elemente s ciljem oblikovanja privlačnog i funkcionalnog proizvoda.

Prilikom oblikovanja brošure, naglasak je na praćenju vizualnog identiteta tvrtke. Ako tvrtka nema razvijen vizualni identitet, angažiramo se u odabiru boja, tipografije, grafičkih elemenata, rasporeda fotografija i drugih dizajnerskih komponenti.

Naglasak postavljamo na Call-to-Action (CTA) jasno usmjeravanje na radnju kako bi se potaknula željena reakcija kod čitatelja.

Dizajn_brosure_2
Dizajn_brosure_3
Dizajn_brosure_1

Tekst i foto

Korištenje visokokvalitetnih fotografija, koje odgovaraju temi i poruci brošure uz tekstualne informacije, kroz naše se iskustvo pokazala kao najvažniji čimbenik kvalitetne brošure.

Nudimo i usluge kreiranja tekstualnog sadržaja kroz kompletni postupak lekture, korekture, redakture i grafičke obrade teksta. Također, pružamo usluge prevođenja teksta na druge jezike. Kao dodatna opcija, stojimo na raspolaganju za profesionalno fotografiranje proizvoda ili usluga koji će se naći u brošuri.